Rosa Anna2.jpg

Nosaltres

Eurofincas som un equip de professionals amb més de 35 anys d'història que estimem la nostra feina i la ciutat de Barcelona. Oferim un servei immobiliari integral i de qualitat amb la finalitat d'assessorar-te en qualsevol qüestió relacionada amb la compravenda o el lloguer de propietats, l'administració de finques i de comunitats de propietaris, i la gestió patrimonial.

 

Les persones que conformem Eurofincas tenim un perfil professional holístic i variat: comptem amb agents de la propietat immobiliària, advocats, administradors de finques, comptables, marketers i administratius. Orientats als resultats i a la teva satisfacció, treballem amb flexibilitat, transparència i eficiència per donar el millor de nosaltres.

L'equip

Ramon Riera

Propietari i advocat

Angeles Cardiel

Gerent i administradora de finques

Rosa Anna Soler

Assessora immobiliària

Lola Muñoz

Assessora immobiliària

David Cardiel

Assessor immobiliari

Mireia Viader

Coordinadora

Graciela Val

Màrqueting i internacional

Francesc Llovera

Administrador de finques

Mònica Montoya

Oficial d'administració de finques

Clara Soler

Oficial d'administració de finques

Eva Sánchez

Gestora de lloguers

Gemma Nolla

Comptable

René XXX

Administració

Les nostres oficines

Com bons amants de Barcelona que som, les nostres oficines estan situades a un àtic al cor de la ciutat, des d'on podem gaudir del bonic skyline barceloní i de la costa mediterrània.

Degut a la situació epidemiològica, seguim un estricte protocol durant les hores de treball pel que fa al contacte entre els membres de l'equip i també amb els clients que ens veniu a veure. Totes les mesures d'higiene i seguretat estan garantides. No obstant, en cas que no puguis desplaçar-te, t'atendrem virtualment mitjançant una trucada, un missatge instantani o una reunió a distància.

Col·legis i associacions on formem part

1/11

Ens vols conèixer més a fons?

Descarrega't la nostra revista per conèixer qui sóm, què fem, com ho fem i totes les novetats que tenim per aquest 2021-2022!

Fes clic aquí per descarregar-te la Revista d'Eurofincas 2022

nmg-network-rs7JeRrQ-XI-unsplash.jpg